Mikaels Bil & Lackcenter AB

Mikaels Bil & Lackcenter AB

En Allservice verkstad! Vi utför service, reparationer av alla bilmärken. Utför även glasbyte och gör AC service. Vår verkstad är modernt utrustad med bland annat Bosch-dator för diagnos och felsökning av modern fordonselektronik. Vi har även en ny modern och miljövänlig Lackeringsutrustning där vi utför lackering. Hellackering av fordon, bildelar, fälgar mm.

LAVIK MASKINSENTER AS

LAVIK MASKINSENTER AS

LAVIK MASKINSSENTER Held dine hjul i gang Lavik Maskinsenter har eit rikt varesortimentet og stor kompetanse innan mellom anna maskin, jernvare, bilutleige og bryggevarer. Vi er fagfolk som finn dei rette løysingane til deg basert på erfaring og kunnskap.

Høyanger
BEVER MARIN AS

BEVER MARIN AS

Velkommen Bever Marin! Båtene fra Bever Marin er 100% norskproduserte og lages ved deres moderne fabrikk i Sandefjord. Det benyttes kun de beste materialer for å lage båtene som har markedets beste finish og kvalitet. Designet er både sportslig og funksjonelt på samme tid.

Sandefjord
BERTEL O STEEN AUTOSTERN AS

BERTEL O STEEN AUTOSTERN AS

Velkommen til Bertel O. Steen! Bertel O. Steen Detalj AS er en av Nordens største aktører innenfor salg og servicemarkedstjenester for personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

Oslo
PROFFMA AS

PROFFMA AS

IMPORT, KJØP, SALG OG UTLEIE AV ANLEGGSMASKINER OG UTSTYR!

Volda
EIDANGER AUTO AS

EIDANGER AUTO AS

Velkommen til Eidanger Auto Vi utfører reparasjoner og service på alle typer biler, våre 9 fag mekanikere har tilsammen nær 160 års erfaring. Vi tilfredsstiller de strengeste kravene for et autorisert verksted, det forplikter oss til å sette høye krav til våre medarbeidere med jevnlige tekniske kurs for oppdatering innen bil faget.

Porsgrunn
PROCAR AS

PROCAR AS

Velkommen til Procar! Vi har over 20 års erfaring fra bilbransjen. Hos Procar fokuserer vi på deg som kunde og gjør alt for å etablere tillit og levere kvalitet i alle ledd. Du er alltid velkommen enten du er ute etter en rimelig bruktbil, eller ønsker å realisere guttedrømmen.

Oslo
Seaside Marin AB

Seaside Marin AB

Båtkapell, beslag, kapellväv och mycket annat som hör båtlivet till.

VEMAX AS

VEMAX AS

Alt innen asfaltfresing og transport, stort og smått.

Trondheim
LIEDS VERKTØY AS

LIEDS VERKTØY AS

Vi leverer et bredt spekter av varer og tjenester. Rikholdig lager av verktøy, maskiner og utstyr.

Ålesund
LAVIK MASKINSENTER AS

LAVIK MASKINSENTER AS

Lavik Maskinsenter har eit rikt varesortimentet og stor kompetanse innan mellom anna maskin, jernvare, bilutleige og bryggevarer. Vi er fagfolk som finn dei rette løysingane til deg basert på erfaring og kunnskap.

Høyanger
FISKÅ MASKIN AS

FISKÅ MASKIN AS

Fiskå Maskin AS er et selvstendig selskap som utfører entreprenørvirksomhet innenfor bygg og anlegg. Vi har base i Nordmarka på Tau, men tar oppdrag utover kommunegrensene.

Strand
BILUTSTYR AS DRAMMEN

BILUTSTYR AS DRAMMEN

Vi er store på oljer, filter, lys og rekvisita til personbil,last og anlegg. Vi selger også alt av batterier.

Drammen
BEITOSTØLEN ANLEGG AS

BEITOSTØLEN ANLEGG AS

Mer enn 30-års erfaring i bransjen...Vi utfører det meste innen massetransport, brøyting, transport av maskiner og annet utstyr.

Øystre Slidre
Bergs Maskin AS

Bergs Maskin AS

Velkommen til Bergs Maskin! Bergs Maskin er en gjeng SKIKKELIGE ARBEIDSFOLK som KAN MASKINER. — For oss handler det om GRAVING, TRANSPORT & BYGGING. Det er det VI ER BEST på.

Bergen
BRØDRENE HADDELAND AS

BRØDRENE HADDELAND AS

Grunnarbeid

Kvinesdal
RUNE MONSEN AS

RUNE MONSEN AS

Vi ønsker at kunden skal bruke oss som en ressurs og ikke bare et verktøy.

Bergen
BIRGER POLLEN & CO AS

BIRGER POLLEN & CO AS

Velkommen til Birger Pollen & Co AS! Vi er et betongentreprenør firma som holder til på Dilling i Østfold. Vi utfører alt innen betongarbeid, blant annet forskaling, armering og støpearbeider. Vi har mange års erfarenhet i bransjen og våre ansatte har bred erfarenhet og kompetanse til å veilede kund

Rygge
BENDIKSEN ENTREPRENØR AS

BENDIKSEN ENTREPRENØR AS

Vi er en maskinentreprenørbedrift med 20 fast ansatte. Vi har kontorer og verksted i Brønnøysund. Vi påtar oss oppdrag både i privat og offentlig sektor.

Brønnøy
WIRECUT NORDIC AS

WIRECUT NORDIC AS

Wirecut Nordic er ekspert på det nyeste innen wiresaging. Vi utfører spesielle prosjekter ved å kutte i grove materialer. Betongsaging, fjellsaging, steinsaging - vi kan kutte alt.

Sarpsborg
ASFALT OG SNØSERVICE AS

ASFALT OG SNØSERVICE AS

Snøbrøyting / Kjøring av asfalt - Graving og oppretting - Transportoppdrag

Østre Toten
NORMANN OLSEN MASKIN AS

NORMANN OLSEN MASKIN AS

- en ledende leverandør av maskiner og utstyr til bygg og anlegg, veibygging og industri.

Bærum
ABSOLUTT BETONGSAGING AS

ABSOLUTT BETONGSAGING AS

Vi utfører alt innenfor betongsaging, kjerneboring og riving. Vi opererer hovedsaklig i Oslo og Akershus, men kan også utføre oppdrag ellers i Norge. Vi tar oppdrag for det offentlige, det private næringsliv og for privat personer.

Sørum
TRUCK & TRAILER INDUSTRY AS

TRUCK & TRAILER INDUSTRY AS

Norges største leverandør av deler og utstyr til lastebil, buss og tilhenger. Virksomheten består av import og distribusjon av slite- og reservedeler til tunge kjøretøy, samt leveranse av verktøy og verkstedmateriell til tungbilverksteder.

Oslo
RANDI PARFYMERI MARIT JOHANNE HAGEN-OLSEN HENRIKSEN

RANDI PARFYMERI MARIT JOHANNE HAGEN-OLSEN HENRIKSEN

Selvstendig butikk i særklasse som selger skjerf, hatter, luer, hansker, vesker, bygger, kofferter, kosmetikk, kremer, gaveartikler mm. Besøk oss da vel:-)

Tromsø
Agdenes Kommune

Agdenes Kommune

Velkommen til Agdenes Kommune Agdenes ligger i Sør Trøndelag ytterst i Trondheimsfjorden. Agdenes kommune består av : Ytre Agdenes med øya Leksa, Lensvik og Ingdalen. Kommunen grenser i sjøen mot Hitra, Ørland og Rissa, mens kommunen har land og sjøgrenser mot Snillfjord og Orkdal.

Agdenes
PLUSTECH AS

PLUSTECH AS

Kjøpe eller selge brukt Lastebil, Buss, Anleggsutstyr eller Industriutstyr? Se www.plustech.com

Trondheim
NSI BILINNREDNINGER

NSI BILINNREDNINGER

NSI Bilinnredninger – For alle arbeidsbiler!

Skedsmo
Malermester Magnar Olsen

Malermester Magnar Olsen

Velkommen til Malermester Magnar Olsen! Vårt firma holder til I Sogndal og tilbyr en rekke maletjenester. Vi har over 30 års erfaring med både utvendig og innvendig malearbeid.

Sogndal
ØRJEDAL MASKIN AS

ØRJEDAL MASKIN AS

Etter mange års drift, har vi utviket oss til en ledende kvalitetsleverandør av varer og tjenester - primært for land- og skogbruket.

Hattfjelldal
31 - 60 av 67 resultater