VINSTRA KAROSSERI AS

VINSTRA KAROSSERI AS

Velkommen til Vinstra Karosseri A/S! Vinstra Karosseri A/S ble etablert i 1971 av Harald Opsahl. Etablering skjedde i nybyggede lokaler i Lomoen. Siden 1971 har bedriften blitt utvidet 4 ganger. Vi disponerer i dag over ca 1000 kvm. gulvflate, bestående av oppretteravdeling, lakkavdeling, butikk og kontorlokaler. I tillegg har vi ett lagerlokale på ca 700 kvm

Nord-Fron
LILLEHAMMER AUTO AS

LILLEHAMMER AUTO AS

Velkommen til Lillehammer Auto AS Våre medarbeidere er fagfolk med erfaring fra flere bilmerker som gjør at de får en bred kompetanse. Vi har et spesialutstyrt verksted og avanserte diagnoseverktøy og kan derfor utføre både feilsøking og effektive servicer. Bildelenes kvalitet og spisskompetansen til våre mekanikere, gjør at du trygt kan levere bilen din hos oss.

Lillehammer
BILIA PERSONBIL AS

BILIA PERSONBIL AS

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og verksted for Volvo og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler.

Lillehammer
ELITE BIL AS

ELITE BIL AS

Elite Bil AS ligger lett tilgjengelig langs gamle riksvei 4. I de lyse og oversiktlige lokalene i Storgata 79, Raufoss . Salg av bruktbiler og import av biler fra Sverige og Tyskland er hovedgeskjeften, helst så nye biler som mulig. Bilene skaffes på bestilling fra kunder, for det meste Audi, BMW og Mercedes. Om du skulle ønske andre bilmerker, skaffes selvsagt de også. I tillegg til salg av biler tilbyr de verkstedtjenester og bilpleietjenester i de samme lokalene.

Vestre Toten
STINAR SKAARSAR OG SØNN AS

STINAR SKAARSAR OG SØNN AS

Velkommen til Steinar Skaansar & Sønn AS! Vi deltok under OL-utbyggingen på Lillehammer i begynnelsen av 1990 årene. Oppdragene de senere år har vært bl.a. bygging av ny Galdhøpiggveg, opparbeiding av boligfelt, diverse VA-anlegg og vi har vært med på Øvre Otta utbyggingen.

Lom
BILIA PERSONBIL AS

BILIA PERSONBIL AS

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo og kan dermed tilby bredt modellutvalg av personbiler. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken.

Lillehammer
1 - 6 av 6 resultater