Seaside Marin AB

Seaside Marin AB

Båtkapell, beslag, kapellväv och mycket annat som hör båtlivet till.

NORSK BOBILFORENING

NORSK BOBILFORENING

Norsk Bobilforening er Norges største rene bobilforening. Vi har seks regioner fordelt over hele Norge. Hovedkontoret er i Fredrikstad

Fredrikstad
NORDNES CAMP & BYGDESENTER AS

NORDNES CAMP & BYGDESENTER AS

Nordnes Camp & Bygdesenter er en campingplass med veikro som ligger ved E6 i Saltdal, ca. 20 km sør for Rognan.

Saltdal
SOLICA BOBILER

SOLICA BOBILER

We offer quality motorhome holidays in Scandinavia with modern vehicles equipped for comfort and safety. What makes us different from the industry standard is our focus on safety and our zero excess policy.

Ullensaker
KARASJOK CAMPING AS

KARASJOK CAMPING AS

Hytteutleie (både sommer og vinter), campingoppstillingsplasser, sauna, utendørs boblebadm snøscooterutleie og -safari sentralt i Karasjok, hjertet av Finnmark. Åpent hele året!

Kárásjohka-Karasjok
DESTINASJON 71 NORD AS

DESTINASJON 71 NORD AS

Vi i Destinasjon 71° Nord tar deg med på en spektakulær og minnerik opplevelse. Lar du deg friste av havrafting, kongekrabbesafari, fisketurer, scootersafari, ATV-safari og lavvucamp? Eller lar du deg tvert om begeistre av naturens stillhet og horisontens ro? Vi kan love deg og dine venner eller kollegaer en Finnmarks-opplevelse du sent vil glemme.

Nordkapp
SIGRIDNES AKTIVITET AS

SIGRIDNES AKTIVITET AS

Sigridnes er en levende plass hvor mennesker trives. Sigridnes er en rolig plass ved bredden av Nidelva. Vi har rene og moderne sanitærfasiliteter, og et godt miljø med mye voksne kunder.

Åmli
KRISTIANSAND FERIESENTER

KRISTIANSAND FERIESENTER

Ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård finner du Kristiansand Feriesenter, Dvergsnestangen. En 5-stjernes campingplass med 250 plasser for campingvogn, bobil og telt. Vi har også leiligheter, hytter og motellrom med totalt 250 sengeplasser.

Kristiansand
Ørastranda Camping

Ørastranda Camping

Velkommen til Ørastranda Camping! Øra en familievennligcampingplass som ligger idyllisk til ved vestfjorden, ca 10 km syd for Tønsberg sentrum. Alle plassene har utsikt mot sjøen og er vestvendt.

Nøtterøy
NORSK ISABELLA AS

NORSK ISABELLA AS

Essensen av toppkvalitet, innovativt design og funksjonalitet forenes i våre produkter. Selv de små detaljene fordyper vi oss i – for det er dem, som utgjør den store forskjellen, når du skal bruke din kostbare fritid.

Sarpsborg
Norefjord Camping

Norefjord Camping

Velkommen Norefjord Camping! Vi ønsker velkommen til en familievennlig camping, med enkle hytter, telt og caravanplasser med strøm. Badeplass og gode fiskemuligheter, samt utleie av båt og kano. Vi er en syklist-velkommen bedrift. Bensinstasjon, kafe og butikk nær ved. Norefjord Camping ligger midt mellom Geilo og Kongsberg, og det er kun 40 km til Langedrag Naturpark.

Nore og Uvdal
TØRFOSS FISKECAMP

TØRFOSS FISKECAMP

Dette er plassen for fiskere/friluftsfolk som vil ha det stille og bare høre elvas sus og vindens sus i furu-kronene. Plassen er barnevennlig, og passer fint for familiefolk. Det er flere fine fiskeplasser like i nærheten å ikke minst rett utfor hyttedøra. Vi har ca 3 km fiskestrekning som strekker seg i fra midt i sone 4 til midt i sone 5 på denne siden av elva.

Nordreisa
NORSK LUTHERSK MISJONSSAMBAND

NORSK LUTHERSK MISJONSSAMBAND

Velkommen Evjetun! Evjetun er et leirsted som er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). NLM bygde Evjetun på 60-tallet som et ledd i å tilveieskaffe et samlingssted for kretsens lag og foreninger.

Evje og Hornnes
TRABELIA HYTTEGREND & CAMPING

TRABELIA HYTTEGREND & CAMPING

Hytter med campingplass opp mot høyfjellet i Ringebu, i hjertet av Norge. Fotturer, fiske, hesteridning, og flotte skiturer om vinteren!

Ringebu
LYNGSTRAND CAMPING

LYNGSTRAND CAMPING

Lyngstrand Camping! Det er langt vekt på romslige, rene og frodige omgivelser med vegetasjon som naturlig skjerming. Innenfor det ca 40 da store campingområdet er det plasser for ca 100 enheter ? vogner, telt og bo biler. En stor andel har helårsplass, et område er reservert andre gjester. Det er ...

Søndre Land
SANDSLETTA CAMPING AS

SANDSLETTA CAMPING AS

Velkommen til Sandsletta Camping i Lofoten! Lofotens første camping! Vår lange erfaring bidrar til at dere får et flott opphold i naturskjønne omgivelser!

Vågan
PROSJEKTVISION

PROSJEKTVISION

Velkommen til Øvergaard Overnatting Øvergaard har rom og leiligheter 200 m fra sentrum i et herskaplig hus fra 1850, beliggende i et stille strøk uten gjennomgangstrafikk.

Lillehammer
Halland camping

Halland camping

Halland camping er en trestjerners familiecamping som legger vekt på at hele familien skal trives. Campingplassen ligger ved E6, 75 km sør for Trondheim. 45 km nord for Oppdal og 7 km fra Berkåk i Rennebu Kommune med butikker ogrestauranter. Campingplassen ligger idyllisk til ved en liten elv med mulighet for fiske og det er et fint terreng for fot og sykkelturer i nærheten. Vi kan også tilby ulike aktiviteter for barna: utleie av el-biler, trampoliner, huske, minigolf, geiter og kaniner.

FEMUND FJELLSTUE ANS

FEMUND FJELLSTUE ANS

Vi ligger der vei nr 221 slutter, ved begynnelsen av villmarkens eventyr i Femundsmarka nasjonalpark. Der er vi, ved bredden av innsjøen Femund. Prøv fisket i de mange vann og elver, plukk bær og sopp eller kos deg på vår hyggelige Fjellstue.

Engerdal
WEE CARAVAN

WEE CARAVAN

Import av faste isolerte fortelter - salg - nettbutikk

Tysvær
SKITTENELV CAMPING AS

SKITTENELV CAMPING AS

Ligger 25 km fra Tromsø sentrum. 20 hytter, hvorav 10 vinterisolerte m/toalett /dusj Totalt 80 senger. Storkiosk, utendørsbasseng, grillplass, fiskemuligheter og andre aktiviteter.

Tromsø
NESET CAMPING

NESET CAMPING

Neset er en rolig 4-stjerners campingplass med svært mange stamgjester. Vi har 31 campinghytter til utleie i tillegg til over 200 plasser med strømtilkobling for de som ønsker dette. - perfekt beliggende langs østbredden av den 40 km lange Byglandsfjorden. Neset camping ligger ved Rv. 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje.

Bygland
BOTNEN CAMPING v/Harald Ellingsen

BOTNEN CAMPING v/Harald Ellingsen

Velkommen til Botnen Camping! Botnen Camping ligger fint til ved sørsiden av Sognefjorden, mellom Oppedal og Rutledal. Fra Bergen er det ca 1,5 timers kjøring nordover langs E 39. Avkjøring ved Instefjord. Vi har gode tur- og fiskemuligheter, og tilbyr også utleie av båt med motor.

Gulen
FITJAR SJØ OG CAMPING AS

FITJAR SJØ OG CAMPING AS

Vi tilbyr camping, leiligheter og festlokale Me tek mot besøkjande både på korttidsopphald og dei som ynskjer ha campingvogna ståande over lenger tid. Pris for campingvogner og bubilar er 190 kr per døgr uten strøm. 150 kr per telt.

Fitjar
POLARCIRKELEN KYSTFERIE AS

POLARCIRKELEN KYSTFERIE AS

Velkommen til Polar Camp! Feriere ved Polarsirkelen. Kystriksveien Fv.17 Campingen ligger i Nordland fylke og som er blitt et attraktivt reise mål på grunn av naturens mangfold. Med båt kan du besøke Nordfjorden for å oppleve Svartisen nasjonalpark. Sel, ørn og hval på kan også bli en del av opplevelsen.

Rødøy
NORSK BOBIL OG CARAVAN CLUB

NORSK BOBIL OG CARAVAN CLUB

Norsk Bobil og Caravan Club er Norges største og eldste interesseorganisasjon for campingfolk i Norge.

Sørum
ALA CAMPING

ALA CAMPING

Overnatting – Camping – Hytteutleie Her på Ala Camping vil vi gjøre vårt ytterste for at deres ferie skal bli så tilfredsstillende som mulig.

Vang
KVENNAN CAMPING AS

KVENNAN CAMPING AS

Mellom Tynset og Røros finner du vår nydelige campingplass ved elvebredden til Glomma. Campingplassen er viden kjent av fluefiskere fra over hele Europa. Den er et godt utgangspunkt for natur- og kulturopplevelser i Nord-Østerdalen, og er et sosialt knutepunkt for sportsfiskere!

Tolga
ODDEN GUNNAR

ODDEN GUNNAR

Velkommen til Odden Camping! -Hyggelig campingplass i naturskjønne omgivelser i Øyer kommune Odden Camping er en koslig, familievennlig campingplass ved Gudbrandsdalslågen i Øyer kommune. Hos oss kan du og dine nyte feriedager i hyggelige omgivelser. Vi har mye å tilby våre gjster- både store og små.

EIKERNVEIEN CAMPING

EIKERNVEIEN CAMPING

Gi deg selv en ordentlig norsk ferie og arranger en campingtur med familie eller gode venner. Eikernveien Camping har en rolig og innbydende omgivelse med innsjøen rett ved dine føtter. Vi har fasiliteter som sanitærbygg og oppholdsrom. Vi holder åpent fra 1. mai til 15. September.

Hof
1 - 30 av 41 resultater