FJELLKYSTEN AS

FJELLKYSTEN AS

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Fjellkysten. Her kan du senke skuldrene og la roen synke inn. Innhyllet i naturen og de vakre omgivelsene. Eller som Halvdan Sivertsen har sagt det ” Her mase ingen om suksess. Her kan du være den du e. Her finnes trøst her finnes tru. Vi lev i samme drøm som du.”

Lavangen
ØSE CAMPING

ØSE CAMPING

Øse Camping er en flott helårscamping med utleierom, kafé og bar. Campingen ligger midt i smørøyet med fine turterreng, fiskevann og det kommer også skiløyper veldig snart. Her finner man ett godt miljø blant camperene med sosiale kvelder i underetasjen på huset som også fungerer som servicehus for camperene

Gratangen
Tromsø Camping

Tromsø Camping

Tromsø Camping har åpent hele året, og kan tilby hytter som er tilpasset ditt behov. Se gjerne vår nettside der du finner mer informasjon og bilder av våre hytter: www.tromsocamping.no

Tromsø
IMA TURSENTER AS

IMA TURSENTER AS

IMA Tursenter ligger i Steindalen 16 km nord for Oteren etter RV 868 mot Lyngseidet. Her finner du IMA Tursenter i porten til Lyngsalpene noe som gir et godt utgangspunkt for flotte turer og gode naturopplevelser.

Storfjord
TØRFOSS FISKECAMP

TØRFOSS FISKECAMP

Dette er plassen for fiskere/friluftsfolk som vil ha det stille og bare høre elvas sus og vindens sus i furu-kronene. Plassen er barnevennlig, og passer fint for familiefolk. Det er flere fine fiskeplasser like i nærheten å ikke minst rett utfor hyttedøra. Vi har ca 3 km fiskestrekning som strekker seg i fra midt i sone 4 til midt i sone 5 på denne siden av elva.

Nordreisa
1 - 5 av 5 resultater