Seaside Marin AB

Seaside Marin AB

Båtkapell, beslag, kapellväv och mycket annat som hör båtlivet till.

FLIGHT SIMULATIONS NORWAY ANS

FLIGHT SIMULATIONS NORWAY ANS

Simulatoren vår er for mennesker i alle aldre og ferdigheter. Vi har instruktører som vil guide deg gjennom en flytur helt fra oppstart, til landing. Ut vinduet vil du se verden i en digital utgave med en dybde som vil ta pusten fra deg. De fleste flyplasser i hele verden er installert i systemet vårt, så uansett hvor du kommer fra, så skal du kunne gjenkjenne store deler av området vi flyr over. Alt dette kombinert med en 240 graders synsvinkel i full HD.

Nannestad
FLYREDD.NO

FLYREDD.NO

Flyredd.no tilbyr et kort, effektivt og praktisk kurs med fokus på håndtering og mestring av flyangst.

Asker
FLYBUNKRINGSSERVICE AS

FLYBUNKRINGSSERVICE AS

Velkommen til FLYBUNKRINGSSERVICE AS! Din totalleverandør! Vi tilbyr følgende tjenester og produkter: Oljer og smøremidler til fly og helikopter

Sandefjord
NORD HELIKOPTER AS

NORD HELIKOPTER AS

Velkommen til NORD Helikopter Vi dekker behovet for helikopter-tjenester i hele landet. Vi opererer nå en flåte bestående av 6 nyere Airbus AS 350 B3+ helikoptre. Selskapet har hovedbase på Ålesund Lufthavn Vigra.

Giske
FLYBUNKRINGSSERVICE AS

FLYBUNKRINGSSERVICE AS

Velkommen til FLYBUNKRINGSSERVICE AS! Din totalleverandør! Vi tilbyr følgende tjenester og produkter: Oljer og smøremidler til fly og helikopter Fat til flydrivstoff, både 200 L og 60 L Jet A-1 og Avgas 100 LL på fat og i bulk Service, testing og vedlikehold av bunkringsutstyr.

Sandefjord
NORD HELIKOPTER AS

NORD HELIKOPTER AS

Vi dekker behovet for helikopter-tjenester i hele landet. I tillegg til egne helikoptre har vi etablert samarbeid med aktører i Hordaland og Trøndelag. Vi har godt kvalifiserte medarbeidere med mange års erfaring innen sikre og effektive helikopter-operasjoner.

Giske
SANDEFJORD LUFTHAVN AS

SANDEFJORD LUFTHAVN AS

Bestill reise via vår nye nettside! Vår nye nettside er optimalisert for å fungere også på mobil og nettbrett. Vi har og lansert en ny online reise-/ruteplanlegger og gjort nettstedet enklere å navigere og finne frem på.

Sandefjord
LUFTFARTSSKOLEN AS

LUFTFARTSSKOLEN AS

Klar for en ny karriere? Man trenger ikke være 'supermann' for å bli profesjonell pilot, slik mange kanskje tror. De aller fleste flygere er vanlige mennesker som har valgt et yrke de trives med uten å være bedre utrustet fra naturens side på verken det ene eller andre i forhold til andre yrkesgrupper.

Oslo
FONNAFLY AS

FONNAFLY AS

Fonnafly AS har sitt hovedkontor i Sand i Ryfylke. Våre helikoptere er på flere plasser i Sør Norge og vi er derfor aldri langt unna deg som kunde. Enten som privat Hyttebygger eller entreprenør, eller om du er fra Kraftindustrien, uansett oppdrag og utfordringer. Vi kan hjelpe deg.

Suldal
1 - 10 av 10 resultater