BEDRE BESLUTNINGER AS

BEDRE BESLUTNINGER AS

Bedre Beslutninger tilbyr kompetansegivende kurs innen: økonomi - regnskap, ledelse - personlig utvikling.

Stavanger
AGDER STORBILSKOLE

AGDER STORBILSKOLE

Vi er godkjent for yrkessjåførutdanning .Alle typer maskiner: Truck - Kran – Traktor

Arendal
NORSK COACH AKADEMI AS

NORSK COACH AKADEMI AS

Vi tilbyr coaching for bedrifter og privatpersoner. Coachingkursene våre baserer seg på høy kvalitet og gir deg mulighet til sertifisering slik at du selv kan tilby coaching til andre. Norsk Coach Akademi er en anerkjent aktør innen coaching og vi har siden vår etablering i 2004 blitt et populært valg for blant annet ledere som ønsker å utvikle seg og få nye effektive redskap, og våger å bruke flere aspekter ved sin ”væren” i sitt lederskap.

Oslo
HOP KOMPETANSESENTER AS

HOP KOMPETANSESENTER AS

Hop kompetansesenter holder forkurs til fagprøve i nevnte faggrupper hvis det er behov for dette. Vi har erfarne instruktører med mange års erfaring i de forskjellige fagene, og vi tilrettelegger for alt som har med fagprøven å gjøre.

Askøy
ÅSANE TRAFIKKSKOLE AS

ÅSANE TRAFIKKSKOLE AS

Velkommen til Åsane Trafikkskole! Åsane Trafikkskole er markedslederen på Vestlandet. Kurs og opplæring i alle førerkortklasser. Velg Åsane Trafikkskole så er du sikret god og riktig opplæring.

Bergen
Learningmap.no/Kåre.Nordby

Learningmap.no/Kåre.Nordby

Velkommen til learingmap.no! Skreddersydd elæring – gir større utbytte via målrettede og engasjerende aktiviteter.

Bærum
ATL INTERESSEKONTOR SA

ATL INTERESSEKONTOR SA

ATL arbeider for god trafikkopplæring og legger til rette for gode og forutsigbare rammevilkår for medlemmene. ATL er landets største bransjeforbund for trafikkskoler og har avdelinger i alle landets fylker.

Oslo
Sluttet sirkel

Sluttet sirkel

Velkommen til Gestaltterapeut Marianne Rønneberg! Gestaltterapi Gestalt er et tysk ord som kan oversettes som et ”meningsfylt hele”. En meningsfylt helhet er mer en bare summen av delene og bestemmes av hvordan delene er satt sammen i en gitt situasjon. Meningen for den enkelte er derfor alltid personlig og basert på individets opplevelse i øyeblikket. Forandring skjer når du blir den du er, ikke når du prøver å bli noe du ikke er!

Asker
FLYREDD.NO

FLYREDD.NO

Flyredd.no tilbyr et kort, effektivt og praktisk kurs med fokus på håndtering og mestring av flyangst.

Asker
GYRID BECK SOLBERG

GYRID BECK SOLBERG

Velkommen til GYRID BECK SOLBERG! Har du lyst på et foredrag som innspirerer? Som får deg til å ville gå på jobb eller trening rett etterpå å bare "trøkke" til? Har du lyst på en "en til en samtale" som får øynene dine opp for hvor viktig det er å bruke hodet riktig? Hvem har ansvaret for min framgang? Jeg vet at du har svarene selv, jeg bare hjelper deg å finne de. Vi besitter resurser i oss selv som er ganske råe, vi må bare tørre å ta steget og bruke de. Ring meg da vel:).

Nøtterøy
COACH FRA HELL-E AS

COACH FRA HELL-E AS

Velkommen til Consulting Coach Hell-e AS! Fra sin spede begynnelse på 90-tallet i USA er coaching i dag blitt et naturlig valg for ledere og medarbeidere som ønsker bevisstgjøring, endring og personlig utvikling. Coaching tar utgangspunkt i at enhver har ressurser og talenter og vil kunne utnytte sitt potensial gjennom støtte og utfordring. Det som er viktig å merke seg, er at jeg ikke er en behandler, men en som kan trykke deg og organisasjonen i riktig retning.

Stange
SNØFARTSVERKET AS

SNØFARTSVERKET AS

Kompetansesenter - Snø- og Terrengkøyretøy - Fjellkunnskap

Voss
NMC ACTIVE AS

NMC ACTIVE AS

Nordmo Motor er et kompetansesenter innen HMS Kurs- og dokumentert opplæring hva angår SNØSCOOTER og ATV (4 og 6 hjulinger) Obligatorisk opplæring FØRERKORT klasse S- SNØSCOOTER.

Lenvik
ROMERIKE BUSS OG TRAILERSKOLE AS

ROMERIKE BUSS OG TRAILERSKOLE AS

RBT AS har seks ansatte. Alle er høyst kompetente og utdannet faglærere for tungbil med lang erfaring i sjåførbransjen. Selskapet holder i dag til i moderne og flotte lokaler i Dyrskueveien 18 på Kløfta.

Ullensaker
AFF AS

AFF AS

Velkommen til AFF! Verdiskapende Samarbeid AFF er Norges største ledelse- og organisasjonsutviklingsmiljø med 40 kompetente medarbeidere fordelt pa° kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og København.

Bergen
BKK

BKK

BKK- Bilbransjens kurs og kompetansesenter har som intensjon å tilby nøytrale kurs og opplæring for hele bilbransjen.

Nittedal
31 - 46 av 46 resultater