STRØKEN BIL AS

STRØKEN BIL AS

Velkommen til Strøken Bil! Smart reparasjon av små skader SMART Repair innebærer at skaden ikke er større enn et A4-ark og at reparasjonen tar 1-1,5 time. Fort gjort = lav regning. Kom innom og vis oss skaden, så forteller vi hvor raskt vi kan fikse det – og hvor billig det kan bli!

Sandnes
FISKÅ MASKIN AS

FISKÅ MASKIN AS

Fiskå Maskin AS er et selvstendig selskap som utfører entreprenørvirksomhet innenfor bygg og anlegg. Vi har base i Nordmarka på Tau, men tar oppdrag utover kommunegrensene.

Strand
MAKSI DISTRIBUSJON AS

MAKSI DISTRIBUSJON AS

TRANSPORT, LAGERHOTELL OG CARGOHANDLING - Fra vårt hovedkontor på Stavanger Lufthavn, Sola driver MAKSI Distribusjon AS lokaltransport fra Haugesund i nord til Flekkefjord i sør

Sola
MYRHEIM KRAN & TRANSPORT AS

MYRHEIM KRAN & TRANSPORT AS

2 Mars 2015 startet jeg opp med kranbil/transport. Tar store og små oppdrag. Ring 90932054 for pris info

Finnøy
SVEN KVIA AS

SVEN KVIA AS

Velkommen til Sven Kvia - trygghet siden 1922 Kjøp din nye bruktbil hos oss! Sven Kvia er Opel og Hyundai forhandler som holder til i Sandnes, Stavanger og Flekkefjord. Firmaets hovedkontor er bilanlegget på Lura i Sandnes. Her disponerer vi over 5000 m² i tillegg til opparbeidede parkeringsplasser og grønt areal, slik at det totale utbygde området er på 25 dekar.

Sandnes
JARL KVAM TRANSPORT AS

JARL KVAM TRANSPORT AS

I løpet av de siste 20 årene har det vokst fram en betydelig gassindustri i Norge. Jarl Kvam Transport AS har siden åpningen av Kårstøanleggene deltatt aktivt i denne utviklingen, og er i dag en av de største transportørene av gassprodukter på landevei over hele Sør-Norge, samt til Sverige og Danmark.

Tysvær
GEIR KVAMME TRANSPORT AS

GEIR KVAMME TRANSPORT AS

Effektiv betongtransport Geir Kvamme Transport AS holder til i Aksdal, Rogaland og gjennomfører betongtransport for privatpersoner og bedrifter på vestlandsområdet.

Tysvær
1 - 7 av 7 resultater