PLANETHIFI AS

PLANETHIFI AS

Velkommen til PlanetHIFI! PlanetHIFI ble stiftet våren 2007 og har som mål å bli det naturlige valget når man skal handle bilstereo og bilunderholdnings produkter.

Trondheim
ENGAN AUTO AS

ENGAN AUTO AS

Vi er et rimelig Drop-In bilverksted som utfører de fleste reparasjoner og servicearbeid innen: Lakkering - Oppretting - Rustsveising - Sandblåsing. Bil - Båt - ATV - Snøskuter. Biutleie - customarbeid - Motorsport. Vi tilbyr også Bilpleie og salg av Dekk/ Felg

Midtre Gauldal
VEMAX AS

VEMAX AS

Alt innen asfaltfresing og transport, stort og smått.

Trondheim
BRUNO JØRGENSENS DELER

BRUNO JØRGENSENS DELER

Vårt verksted står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold.

Trondheim
SAGØY VARETAXI AS

SAGØY VARETAXI AS

Velkommen til Sagøy Varetaxi! Vi holder til i Kyrksæterøra, ca 10mil sør for Trondheim. Varetaxi med kjøring / daglige ruter, Trondheim - Kyrksæterøra - Aure Vi har en helt moderne bilpark.

Hemne
ENGEN TRANSPORT AS

ENGEN TRANSPORT AS

Engen Transport ble etablert 2.januar 2008. Hovedkvarteret har tilhold på Storås i Sør-Trøndelag. Vi er en trygg og solid transportpartner både i inn- og utland. I dag har vi 6 biler i aktiv tjeneste som gjerne kjører på tvers av landegrensene for å få varene trygt frem.

Meldal
KOLLITAXI AS

KOLLITAXI AS

Velkommen til Kolitaxi! Kolitaxi ble stiftet for 45 år siden. Vi har en moderne bilpark, og bileierne er selvstendige næringsdrivende.

Trondheim
1 - 7 av 7 resultater